Stadyum çıkışında basın mensuplarına açıklama yapan Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Küçükbakırcı, “Sezonu tamamladık. Ömer Atiker başkanımızın sezon başında koyduğu 8’inci ile 12’ncilik arasında olan hedefimizi de tutturduk. Aklımız cuma günü Antalya’da, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası finali maçında. İnşallah oradan kupayı alıp dönmeyi ümit ediyoruz.
Kayserispor maçının sevindirici kısmı altyapımızdan 14 tane oyuncumuz A takım kadrosundaydı. Artık ligi tamamladık ve tamamen kupaya odaklanıyoruz. Biletler satışa çıkıyor. Çarşamba günü takımımız Antalya'ya hareket ediyor. İnşallah Cuma günü de Konya'yı Antalya'ya bekliyoruz. Hep birlikte bu sevinci yaşamak istiyoruz, tüm camiayla birlikte.
Küçükbakırcı, Kayserispor maçında fileleri havalandıran 19 yaşındaki forvet Eren Cemali Yağmur için de konuşarak, “Sezon başında Eren Cemali Yağmur, takip ettiğimiz genç yetenekler arasındaydı. Belçika'nın RFC Liege Takımı'ndan getirdik. O da bir yıl boyunca akademide gerekli özveriyi ve mücadeleyi gösterdi. Rizespor maçında asist ve Kayserispor maçındaki gol ile ne kadar kaliteli bir kumaş olduğunu belli etti” ifadelerini kullandı.