Konya
Açık
5°
Aksaray
Açık
6°
Karaman
Parçalı bulutlu
6°
Ara
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor’da yıllarca çalışmıştı! Takımını Avrupa’da gruplara taşıdı

Konyaspor’da yıllarca çalışmıştı! Takımını Avrupa’da gruplara taşıdı

Konyaspor’da yıllarca görev yapan ve ailesi halen Konya’da yaşayan Aziz Bekir, takımını basketbolda Avrupa gruplarında taşıdı

Okunma Süresi: 1 dk

Konyaspor camiasının yakından tanıdığı Aziz Bekir’in çalıştığı Kosova ekibi KB Trepça, FIBA Europe Cup Elemeleri'nde başarılı olarak gruplara kaldı. Trepça, ön eleme maçlarında Tindastoll’u 77-69, dün de KK Parnu’yu 77-67 mağlup ederek gruplara kalma başarısı gösterdi.

Kosova ekibi, bugün çekilen kura sonucunda FIBA Europe Cup normal sezonda G Grubu’nda ZZ Leiden (Hollanda), Hapoel Galil Elion (İsrail) ve BCM Gravelines Dunkerque (Fransa) ile eşleşti. Trepça, kulüp tarihinin en görkemli başarısına imza attığını açıkladı.

Bosna Hersek Milli Takımı koçluğu başta olmak üzere önemli görevlerde bulunan Aziz Bekir, Kosova’da birçok kupa zaferi yaşadı.

Fatih Şeker

f7vpabiwsaaxxf1.jpg

Yorumlar
K
KOÇ 2 yıl önce
Tebrikler. Konyanın böyle deneyimli bir hocaya ihtiyacı var.
BEĞENME
0
CEVAPLA