Soner Dikmen şunları söyledi:
Haftalardır yukarıya çıkan bir performansımız var. Geçen hafta Kayserispor maçında da kazanmayı hak ediyorduk. Bugün kazanarak geçen haftayı telafi etmek istiyorduk. Takım halinde baştan sona iyi bir oyun oynadık. Baştan sona oyunu domine eden taraf bizdik. Haklı bir galibiyet aldık. Alanyaspor’da oyunu çirkinleştirmedi.
Şu an hedefsiz gibi görünüyoruz ama ligi bitirebildiğimiz en üst noktada bitirmek istiyoruz. Son haftalardaki çıkışıma da gelirsek aslında sezon başından beri ceza sahasına koşular yapıyordum. Ama bir kısmetsizlik mi diyelim, sonuçlanmıyordu. Onlarda şimdi skora yansıyor
Guilherme adına da çok mutluyum. Guilherme ile iki senedir beraberiz. Artık Guilherme’nin topu ayağına aldığı zaman öne mi yoksa arkaya mı hareketlenmem lazım bunu biliyorum. Onun da son haftalarda yükselen bir performansı var. Asistleri ile ön plana çıkıyor. Kendisine maç sonunda soyunma odasında da teşekkür ettim.