Sezon başından beri ağır sakatlık problemleri ile adeta tam kadro olamayan AYOS Konyaspor'da Bahçeşehir karşılaşması öncesinde sakatlık şoku yaşanıyor. Takımın yerli rotasyonunda önemli isimlerinden olan ve savunmada takımı ayakta tutan Sinan Sağlam sezonu kapattı.
Deplasmanda oynanan Bursaspor maçının son saniyelerinde omzundan sakatlanan Sinan, yapılan tetkiklerin ardından sezonun geri kalan bölümünde forma giyemeyeceği anlaşıldı.
Sezon ortasında Galatasaray'dan transfer edilen 25 yaşındaki kısa forvet, özellikle etkili savunması ve hücumda da enerjisi ile takıma önemli katkı sağlıyordu.
Aynı maçta el tendon bağı kopan ancak devam eden Alex Perez sakatlığına karşın oynamaya devam edecek.
Bursaspor maçında sakatlığı yüzünden kadroda olmayan ve antrenmanlar da yer almayan Amerikalı skorer Rasheed Sulaimon'un ise durumu maç günü belli olacak.
FATİH ŞEKER