Konya
Açık
2°
Aksaray
Az bulutlu
2°
Karaman
Parçalı az bulutlu
4°
Ara
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor’da sahne Deniz Ertaş’ın! Tarihi maçlara çıkacak

Konyaspor’da sahne Deniz Ertaş’ın! Tarihi maçlara çıkacak

Tümosan Konyaspor’da kaleci Paul Bernardoni, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında forma giyemeyecek. Dev maçlarda Deniz Ertaş forma giyecek

KAYNAK: AB Spor
Okunma Süresi: 1 dk

Tümosan Konyaspor’da Fransız kaleci Paul Bernardoni’nin Sokol Cijalleshi’nin kadro dışı kalmasının ardından genç kaleci Deniz Ertaş, tarihi maçlara çıkacak. Altyapıdan yetişen 2005 doğumlu file bekçisi, Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında kalede olacak.

Ertaş, Galatasaray karşılaşmasında kariyerinde ilk Süper Lig maçlarına çıkacak ve kendisi adına unutamayacağı bir an yaşayacak. Deniz Ertaş, bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Erbaaspor ve Beyoğlu Yeni Çarşı maçlarında forma giymişti. Genç kaleci, bu maçlarda kalesini gole kapatmayı başardı.

Konyaspor teknik heyeti de büyük heyecan yaşayacak genç kaleciye maç öncesinde motivasyon verdi ve güvenini gösterdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *