Konyaspor'da sağ bek tercihi şaşırtmıştı! Hakan Keleş'ten açıklama geldi

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Ahmet Oğuz'un yokluğunda sağ bekte Cebrail yerine Uğurcan Yazğılı'ya şans verdi

Konyaspor'da sağ bek tercihi şaşırtmıştı! Hakan Keleş'ten açıklama geldi
Yayınlanma:

Hakan Keleş yaptığı tercih hakkında şunları söyledi:

Daha önceden Uğurcan bek oynamıştı bugün biraz daha defansif olarak takımın takım savunmasında zaafları vardı. Beklerimiz öne çıktığında çok sıkıntı yaşıyorduk. Bugün Guilherme’yi de biraz tutmak istedik çünkü Adana Demirspor'un hücumlarımda oralarda boşluklar bırakırsak sıkıntı yaşayacağımızı düşündük. Kontrollü oynamaya çalıştık. İşin savunma kısmımda problemlerimi vardı, bugün bir nebze oyunu tuttuğumuzu düşünüyorum ama ön taraftaki gol vuruşlarında problemlerimiz var. Hücumda, hücum varyasyonlarında hareketlilikte biraz problemlerimiz var. Bunları çözeceğimizi düşünüyorum.

Antrenman performansı önemli

Ben oyuncularla henüz hiç antrenman yapmadım, tabii maçları izledim. Antrenman performansı benim için çok önemli. Bunları görmem gerekiyordu. Çok fazla müdahale etmek istemedim. Değişiklik yapmadan aynı takımla çıkmak istedim, oyuncuların ne tepki vereceğini görmek istedim. İlk yarı ve ilk gole kadar iyiydik ancak sonrasındaki kırılganlık beni biraz üzdü, onu da düzeltiriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum