Konya
Açık
5°
Aksaray
Açık
8°
Karaman
Açık
5°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor'da Recep Uçar'dan Galatasaray sözleri

Konyaspor'da Recep Uçar'dan Galatasaray sözleri

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde oynayacakları Galatasaray maçı hakkında konuştu

KAYNAK: AB Spor
Okunma Süresi: 1 dk

Tümosan Konyaspor, Galatasaray ile evinde kupa finali arayacak. Yeşil-beyazlı takım, güçlü rakibini yenerek tarihinde ikinci kez finale yükselmenin planını yapıyor.

Recep Uçar yaptığı açıklamada, "Kupa bizim için önemli, 7 maç oynadık. Daha az süre verdiğimiz oyuncularla buraya geldik. Çocuklar inanılmaz iş yaptı. Kupaya iki maç var, neden olmasın? Hayal kurmaya devam ediyoruz. Galatasaray ligin de kupa maçın da favorisidir. Net söyleyeyim. Ligin en iyi kadrosu ve bulundukları yeri hak ediyorlar. Zor bir maç bizi ve şehrimizi bekliyor. Amacımız 2017 yılında olduğu gibi Galatasaray'ı geçip sonra da kupayı şehrimize getirmek. Bunun hayalini oyuncularımızla hep birlikte kuruyoruz" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *