Konya
Parçalı az bulutlu
6°
Aksaray
Açık
6°
Karaman
Parçalı bulutlu
6°
Ara
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor’da Recep Uçar oyunu beğenmedi! Hakkım olsa 10 oyuncu değiştirirdim

Konyaspor’da Recep Uçar oyunu beğenmedi! Hakkım olsa 10 oyuncu değiştirirdim

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, Hatayspor galibiyetini değerlendirdi

KAYNAK: AB Spor
Okunma Süresi: 2 dk

Recep Uçar, maçın ardından yaptığı açıklamada ilk olarak Hatayspor forması ile gol kralı olan Boupendza’nın vefat haberi nedeniyle başsağlığı dileklerini iletti.

Maçı değerlendiren Uçar, “Hatayspor’u analiz ederken özellikle iyi oyunculardan kurulu ve normalde bu yerin takımı olmadığını, bundan önce önemli maçlar kazandığını çok net belirtmiştim. Hatayspor'un bulunduğu konum ile bireysel oyuncu kalitesi arasında ciddi bir tezat var. Bunu da gösterdiler. Baktığınızda son 7 maçında, içeride Sivas'ı ve Alanya'yı yenmiş, deplasmanda gidip Trabzon'u yenen bir takım Hatayspor. Son 3 maçını kaybetse de birçok sorunla boğuşması rağmen, özellikle hücum hattında inanılmaz kalitede, skor üretilebilecek oyuncular olan bir takım. Bizim adımıza çok zor geçeceğini biliyorduk.

Konyaspor ile 27. maçım, uzun bir aradan sonra deplasmanda ve ligin başından bu yana ilk kez geriden gelerek kazandık. Oyuncularımı canıgönülden ve yürekten kutluyorum. Onlarla gurur duyuyorum.

En kötü maçımızdı

İlk devre ne top bizdeyken ne de savunmada maalesef belki oynadığımız en kötü oyun. En kötü savunmadığımız devreydi. Ancak futbol maalesef böyle. Başakşehir de çok iyiydik ama bireysel hata ile kaybettik.

Devreye 2-1 geride girmemiz bile bizim adımıza şanstı. Daha farklı girebilirdik. İki değişiklik yaptım ama hakkım olsa 10 tane de yapabilirdim. İkinci devre daha isteyen taraftık. 70'e kadar gol bulamadık ama biraz daha arayan taraftık. Golden sonra enerjimiz biraz daha yukarı çıktı, diğer değişiklikler olsun, Oğulcan olsun, Melih Bostan olsun onların da katkısıyla beraber oyunda kazanma isteğimizi daha fazla gösterdik. 2 tane direkten dönen pozisyonumuz oldu. Aslında ciddi sayıda gol bulabileceğimiz bir ikinci yarı oynadık ama bir türlü golü bulamadık. Ta ki 90. dakikaya kadar. 90'da Oğulcan ile bulduğumuz golle, bu zor deplasmanı çok zor da olsa 3-2 kazandık.

Son 20 dakika oyuncularım çok istedi. Bu zor deplasmanda çok değerli bir 3 puan aldık. Maç fazlasıyla 8. sıraya yükseldik. Ciddi bir karakter koydular. Giren oyuncular ciddi karakter ve kazanma isteği ortaya koydu.

Bu oyun bize yakışmadı. Samimi de konuşmak gerekirse, en başta şahım, sonra da oyuncularımızın ciddi manada dersler çıkarabileceğimiz bir maç oynadığımızı düşünüyorum. Bu kadar kötü mücadeleye devam etme lüksümüzün olmadığını net şekilde konuştuk. 4 gün sonra kupa maçı var Galatasaray ile. Şehrimiz hazırlanıyor biz de hazırlanacağız."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *