Konya
Açık
2°
Aksaray
Az bulutlu
2°
Karaman
Parçalı az bulutlu
4°
Ara
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor’da Muhammet, forma giymek için gün sayıyor

Konyaspor’da Muhammet, forma giymek için gün sayıyor

Tümosan Konyaspor’da Muhammet Demir, çok uzun bir aranın ardından maç kadrosuna girdi

Okunma Süresi: 1 dk

Muhammet Demir, takıma dönmeye hazırlanıyor. Temmuz ayında çapraz bağlarından ameliyat olan Muhammet, maç atmosferi ve takıma dönüş sürecine alışmasına adına Başakşehir maçında kadroya alındı. Deneyimli oyuncu, geçtiğimiz ay takımla çalışmalara başlamıştı. Başakşehir maçının kadrosunda yer alan 32 yaşındaki forvet, çok uzun bir aranın ardından maç kadrosuna girdi.

Muhammet Demir, son olarak geçen 30.haftasında 19 Nisan 2023’te iç sahada oynanan Adana Demirspor maçında kadroda yer almıştı. Muhammet, bu maçın ardından sakatlık sürecine girmiş ve takımdan ayrı kalmıştı.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz da Cuma günü yaptığı açıklamada, deneyimli forvetin iki hafta içinde sahalara döneceğini belirtmişti

Yorumlar
M
Mehmet YİĞİT 1 yıl önce
Bu Muhammed Demir ve Yunus Ballı aynı tip oyucular fayda vermezler durmaları hata boşuna maaş veriyoruz fes et gitsin
BEĞENME
0
CEVAPLA