Konya
Kapalı
5°
Aksaray
Kapalı
4°
Karaman
Parçalı az bulutlu
4°
Ara
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor'da Hatayspor hazırlığı başladı

Konyaspor'da Hatayspor hazırlığı başladı

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 27. haftasında sahasında Hatayspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı

KAYNAK: AB Spor
Okunma Süresi: 1 dk

Deplasmanda oynadığı Beşiktaş maçının ardından bir gün izin yapan yeşil-beyazlı ekip, bugün öğleden sonra Kayacık Tesisleri’nde toplandı. Anadolu Kartalı, teknik direktör Fahrudin Omerovic yönetiminde zorlu müsabakanın ilk çalışmasını yaptı. Yaklaşık 1,5 saat süren idman öncesinde Omerovic, öğrencileriyle saha içinde bir toplantı ve kalan süreçte beklentilerini paylaştı.

Antrenman, koşu ve ısınma hareketleri ile başladı.Üç grupta oynanan 6’ya 3 ve 5’e 3 ile devam eden antrenman, çift kale maç ile sona erdi.

Konyaspor, Hatayspor maçına mutlak 3 puan parolası ile çıkacak. Kritik haftalara girdiklerini kaydeden Boşnak teknik adam, bu maçta puan kaybı yaşamamaları gerektiğini öğrencilerine anlattı. Maç öncesi önemli eksiği olmayan yeşil-beyazlı ekipte cezasını tamamlayan Kolombiyalı kanat oyuncusu Marlos Moreno de Hatayspor maçında kadroda olacak.

Konyaspor, yarın saat 17.00'de yapacağı idmanla çalışmalarına devam edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *