Tümosan Konyaspor, Emrecan Bulut transferinde imza aşamasına gelmişti. Yeşil-beyazlı yönetim, genç kanat oyuncusu için Beşiktaş ile satın alma opsiyonuyla beraber kiralık olarak anlaşmaya varmıştı.
Ancak opsiyon rakamı üzerinde orta yol bulunamadı. Konyaspor farklı, Beşiktaş farklı bir rakam söyledi. Şuan için transferin iptal olmadığı ancak beklemede olduğu gelen bilgiler arasında. Önümüzdeki günlerde bu transferde yeni gelişmeler olabilir.
Yeşil-beyazlı ekipte yaşanan teknik direktör değişikliği de transferi geciktiren bir diğer etmen oldu. Emrecan, Beşiktaş ile antrenmanla çıkmaya devam ediyor.
5 milyon TL bonservisle Somaspor’dan transfer edilen Emrecan şans bulamazken, 21 yaşındaki futbolcu sadece 4 hazırlık maçında 168 dakika süre aldı.