Konya
Kapalı
-1°
Aksaray
Parçalı az bulutlu
-0°
Karaman
Açık
8°
Ara
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor'da Çağdaş Atan'dan transfer sözleri! Kaç takviye daha yapılacak?

Konyaspor'da Çağdaş Atan'dan transfer sözleri! Kaç takviye daha yapılacak?

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu

KAYNAK: HABER MERKEZİ
Okunma Süresi: 2 dk

Çağdaş Atan, Antalya kampında TRT Spor canlı yayınına katıldı.

Transfer çalışmalarına değinen Atan, “H8 tane transfer yaptık. Deniz Türüç ve Sander Svendsen açıklandı. Arif Boşluk transferi bugün açıklanacak. Berkan Kutlu ile de prensipte anlaşmaya vardık. Beklentimiz en kısa süre takıma ve kampa katılması. Diğer 4 transferimiz ise Konyaspor'un çok iyi 2 tane stoperi vardır Adil Demirağ ve Riechedly Bazoer…. Onları aldık geriye. Bazoer bizim geldiğimiz günün ertesinde 8 hafta aramızdan uzak kalacak i sakatlık yaşadı. Adil ilk oynadığımız Karagümrük maçında sarı kart cezalısıydı sonrasında bahis ile ilgili bence en can acıtıcı cezayı aldı. Gerçekten 5 sene önce yapılan çok ufak bir hatanın kurbanı oldu. 

Jevtovic aramıza katıldı, Konyaspor'un iyi bir orta sahası onu da transfer ettik. Daha düzenli oynayacak şekilde aramızda olacak. Ufuk Akyol da kampta çalışmalara yavaş yavaş katıldı. 3 tane oyuncuyu sahada hiç görmedik diyeiliriz. Adil, Bazoer ve Ufuk. Jevtovic'i de 5'er 10'ar dakika arayla görebildik. Hem iç hem dış transfer 8 tane oyuncu ile anlaşmış bulunuyoruz. 

2 tane daha transfer yapmak istiyoruz. Stoper ve sol kanat bölgesine transfer yaparak transferi kapatmak istiyoruz. Hem bu senenin hem de önümüzdeki senenin planlamasını yaparak ilerlemeye çalıyoruz. Başkanımıza ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. İyi başladık ve fedekarlıklarla ilerliyoruz. Kış transfer dönemi en zor dönem kimse iyi oyuncusunu bırakmak istemiyor. Yüksek maliyetler oluşuyor. ” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *