Konya
Parçalı az bulutlu
8°
Aksaray
Parçalı az bulutlu
6°
Karaman
Parçalı bulutlu
9°
Ara
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor’da Blaz Kramer yaptığı büyük fedakarlığı anlattı

Konyaspor’da Blaz Kramer yaptığı büyük fedakarlığı anlattı

Tümosan Konyaspor’da Blaz Kramer’in diz menisküsünde problem var. operasyon geçirmesi gereken Kramer, takımına yardımcı olmak adına oynamaya devam ediyor

MUHABİR: FATİH ŞEKER
Okunma Süresi: 2 dk

Tümosan Konyaspor’da devre arasında takıma geri dönen Blaz Kramer, Samsunspor maçında oyuna girerek takımına 1 puan getiren golü kaydetti. Kramer, ikinci devrede 4. golünü kaydetti.

Maçın ardından konuşan Sloven forvet, “Çok önemli bir puan kazandık. Bu yüzden mutluyum. Özellikle son 20 dakika çok iyi mücadele ettik. Sorumlulukları yerine getirdik. Maça sonradan katılmamla ilgili olarak hocanın kararına her zaman saygılıyım. Hocamızın kararıdır. Oyuna girdikten sonra gol atmak ve skoru değiştirmek beni çok memnun etti. Takımıma katkı sağlamak çok güzel” dedi. 

Sağlığımla ilgili karar vereceğiz

Diz menisküsünde problem olan ve operasyon geçirmesi gereken Blaz Kramer, takımı lig ve kupa sürecinde yalnız bırakmamak adına fedakarlık yaparak sahaya çıkıyor. Konuyla ilgili olarak konuşan 29 yaşındaki golcü, “Yüzde yüz durumda değilim. Dizimde menisküs problemi var. Ama bu beni asla durdurmayacak. Takımıma yardımcı olmak adına buradayım ve mücadele etmeye deva edeceğim. 

Her zaman oynamak için hazırım. Takımımız İstediğimiz pozisyona geldiğimizde yönetimimiz ve hocamız ile konuşup, sağlığım hakkında görüşmemiz gereken durumlar olabilir. Onlar da çok fazla fedakarlık yapıyorlar benim vermiş olduğum kararın arkasında. Bana güveniyorlar ve ben de onların güvenini boşa çıkartmamak adına elimden gelen her şeyi vermek istiyorum” diye konuştu. 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *