Adil Demirbağ’ın açıklamaları şu şekilde:
İnanılmaz bir şey, taraftarlarımızı mutlu etmek. Galibiyetle onları evine göndermenin ötesi yok. Bizden daha mutlusu yok. Çok önemliydi, uzun zamandır kazanamıyorduk.
Taraftarlarımızı hüsranla mutlu etmeden gönderiyorduk. İnşallah bu bizim için başlangıç olur. Genelde ramazan ayı bize uğurlu geliyor. İnşallah bundan sonra da taraftarlarımızı iç sahada ve dış sahada mutlu edeceğimize inanıyorum. Konyaspor'u da hak ettiği en üst seviyeye getireceğimize inanıyorum.
Özeleştirimizi yaptık, birbirimizle konuştuk. Çok üzüldük, sevinme sırası bizde. Hafta içi artık bir yerden başlamamız gerektiğini söylemiştik. Burada Galatasaray değil Real Madrid de olsa aynı mücadeleyi ortaya koyacaktık. Takımlar değil bizim verdiğimiz reaksiyon önemliydi. Bunu da takım arkadaşlarımla birlikte yaptığımız için mutluyum" ifadelerini kullandı.
GOL ATACAĞIMI HİSSETTİM
Şu ana kadar ikinci kaptandım, birinci kaptan oldum, yönetimimize teşekkür ediyorum. Altı sezondur buradayım, Konya'yı ve Konyaspor'u iyi biliyorum. Elimden geleni yapacağım. Bugün maç yemeğinde arkadaşlarıma gol atacağımı söyledim. Kazanacağımızı da hissettim. Sonrasında kazanalım da kim atarsa atsın dedim. Gol atarsam da kafama taç koyacağım demiştim onu da yaptım.