Konya
Kapalı
5°
Aksaray
Kapalı
4°
Karaman
Parçalı az bulutlu
4°
Ara
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor yönetiminden kritik zirve sonrası müjde geldi! Puan silme riski ortadan kalktı

Konyaspor yönetiminden kritik zirve sonrası müjde geldi! Puan silme riski ortadan kalktı

Konyaspor'un vergi borcu nedeniyle Konya Valisi İbrahim Akın başkanlığında bugün akşam saatlerinde önemli bir toplantı yapıldı.

KAYNAK: AB Spor
Okunma Süresi: 2 dk

Toplantıya Vali Akın'ın yanı sıra Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya Emniyet Müdürü Mahmut Karabulut, Konya Milletvekilleri, Eski Başkanlar, Konyaspor yönetimi ve camianın önde gelen simaları katıldı. Toplantıya iş dünyası adına oda başkanları katılım sağlamadı.

Toplantı sonrası Konuşan yönetiminden açıklama geldi. Kon TV canlı yayınına katılan Adem Bulut şunları söyledi:

Konyaspor için önemli bir toplantı yaptık. Verimli bir toplantı oldu. Vergi borcu konusunu çözdük.

Önceliğimiz vergi yapılandırılması ve vergi borcuydu. Belli bir tarihe kadar süremiz var bu süre zarfında eğer bu borcu ödemezsek yapılandırılmazsa Konyaspor'un puan silme cezası ile karşı karşıya kalacağı bir durum söz konusuydu. Bugün itibariyle onu çözdük. 24 veya 36 ay taksitle onu çözmüş olacağız. Bu parayı birden ödeme şansı yoktu.Borcun peşinat noktası var, önce onu vereceğiz, geri kalanını yapılandıracağız. Yüzde 10-12'lik rakamı ödeyeceğiz ilk anda geri kalanı 24 veya 36 ay taksitle kalanını yapılandıracağız. Aslında faizden tam kurtulmuyoruz. Yapılandırma olduğu için ufak bir faiz olacak. Bizim için asıl olan yapılandırmak. Bu borcun hepsini ödeyecek durumumuz yok şu an. Artık önümüzdeki başka ödemelere bakacağız. Konyaspor sahipsiz değil.

Herkes elini taşın altına koymuş durumda, dertleniyor. Valimiz, belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz bizimle dertleniyorlar. Bizim için birlik ve beraberlik noktası. Önemli olan bu işe inanmak. Konyaspor’u borç ve başarı noktasında bi yere taşımaya ile alakalı bugün gördük ki Konyaspor sahipsiz değil. Ne olursa olsun şu anki haliyle bir sahiplenme mevcut, bu bizleri mutlu etti. Buraya gelmekle bile bizleri onure ettiler, teşekkür ediyoruz hepsine. Hepsinden Allah razı olsun. Toplantının Konyaspor adına güzel günlerin habercisi olduğunu düşünüyorum.

Borçlar bitmiyor, Konyaspor'un önünde diğer borçlar da var. Bir komisyon kuruldu. İçinde Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Milletvekillerimiz de olacak. Diğer borçlarla ilgili olarak çalışacağız.

Yorumlar
M
Murat Baş 1 yıl önce
Yönetim demiş ki bundan sonra söz bidaha yapmayacağız. Borcu öteleyin. O vadeye kadar Halep'ten develerimiz gelecek. Vali de tamam inandım demiş.
BEĞENME
0
CEVAPLA
Ömer 1 yıl önce
85 milyonun kul hakkını nasıl sildireceksiniz? Siz keyif sürün millet kemer sıksın. Ahirette elim yakanizda.
BEĞENME
0
CEVAPLA
S
Sami ozadam 1 yıl önce
Bütün katılımcılara teşekkür ederim konya bu Konyaspor sevgisi budur böyle olmalı hepinize tesekurler rabbim kolaylıklar versin inşaallah yolunuz açık olsun
BEĞENME
0
CEVAPLA
Şükrü 1 yıl önce
Yok pahasına satılan kulüp malvarlığının hesabını sorun
BEĞENME
0
CEVAPLA
M
Mustafa şahin 1 yıl önce
Ticaret odası üyeleri ithalat rekorları kırarken, dolarları kafaya koyarken bu kadın şehrin armasını onurunu, haysiyetini, şerefini taşıyan takımı ANADOLU HÜKÜMRANI KONYASPOR'U MUZU yalnız bırakanları tarih affetmez,bu şehrin arkasokakları affetmez.
BEĞENME
0
CEVAPLA