Konya
Açık
1°
Aksaray
Açık
2°
Karaman
Açık
1°
Ara
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor ve Galatasaray'a ceza geldi

Konyaspor ve Galatasaray'a ceza geldi

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında karşı karşıya gelen Tümosan Konyaspor'a ve Galatasaray'a ceza verdi.

KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

KPFDK, Konyaspor'a taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 220 bin TL para cezası verdi. Galatasaray'a ise çirkin ve kötü tezahürat ile maç sonunda futbolun ve kurumların itibarını zedelemeye yönelik açıklamalar nedeniyle toplam 3 milyon 700 bin TL para cezası verildi. Ayrıca sarı-kırmızılı taraftarlar da kart bloke cezası aldı.

Disiplin Kurulu, "futbolun ve kurumların itibarını zedelemeye yönelik açıklamalar" nedeniyle Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'i de 15 gün hak mahrumiyeti cezasına çarptırdı.
Farklı sebeplerle Beşiktaş'a 1,9 milyon, Fenerbahçe'ye 1,3 milyon, Göztepe'ye 620 bin, Kasımpaşa'ya 343 bin, Antalyaspor'a 280 bin, Gaziantep FK, Kayserispor, Samsunspor'a 220'şer bin lira para cezası uyguladı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *