Konyaspor transfer yasağını kaldırmak için mesaide! Başkan Korkmaz FIFA dosyaları için konuştu

Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Korkmaz, FIFA'dan gelen transfer yasağını kaldırmak adına çalışmalara devam ettiklerini söyledi

Konyaspor transfer yasağını kaldırmak için mesaide! Başkan Korkmaz FIFA dosyaları için konuştu
Yayınlanma:

Başkan Ömer Korkmaz, Konya Olay TV'de yayınlanan programa telefonla bağlanarak yaptığı açıklamada, "FIFA'da kesinleşmiş 2 dosyamız vardı, 3 dosya daha eklendi. Daha eklenecek dosyalar var. Bunların bir çoğu daha eskiden devam eden dosyalar. Mame Diouf'un bile dosyası var bu dosyaların içinde. Kaynak arayışı içindeyiz. Kaynak bulursak hızlıca kapatacağız.

Çok büyük rakam değil ama son raddedeyiz, kaynak bulamıyoruz. Önümüzdeki sene içinde de bir şeyleri satıp buraları çözmek çok makul gelmiyor. Konyaspor'un sürdürülebilirliği açısından belki biz olmayacağız başka bir yönetim olacak. Onların elini güçlü tutmak gerekecek. Mali kaynak için çalışmaları sürdürüyoruz" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum