Konyaspor, Trabzonspor’a kök söktürdü! Çok yazık oldu

Tümosan Konyaspsor, 12. hafta maçında deplasmanda Trabzonspor'a 2-1 mağlup oldu. Harika bir futbol oynayan ve çok sayıda net gol şansı da yakalayan yeşil-beyazlı ekip, Onuachu'nun golleri ile maçtan 2-1 mağlup ayrıldı. Konyaspor,bu sonuçla 10 puanda kaldı

Konyaspor, Trabzonspor’a kök söktürdü! Çok yazık oldu
Yayınlanma:

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 12. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaştı. Papara Park’ta oynanan maçta tribünlerin büyük bölümü doldu.

Konyaspor’da Guilherme Sitya, sakatlığı sebebiyle forma giyemedi. Yeşil-beyazlı ekip, ilk devrede harika bir performans sergiledi. Calvo ile bir topu direkten dönen Konyaspor, hücumda önemli şanslar yakaladı. İlk yarı golsüz eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya ev sahibi takım, oyuncu değişikliği ile başladı ve oyuna Bakasetas girdi. Onuachu, 59. dakikada Karadeniz ekibini öne geçirdi. Konyaspor, ikinci yarıda da önemli şanslar yakaladığı maçın 77. dakikasında Louka Prip’in kafa golüyle skora denge getirdi. Trabzonspor, 85. dakikada Onuachu’nun jeneriklik golü ile yeniden öne geçti.

Son anlarda Anadolu Kartalı, rakip kalede büyük baskı kurdu ve Trabzonspor’a ecel terleri döktürdü. Fırsatlar da yakalayan temsilcimiz, beraberlik golünü bulamadı ve maçtan 2-1 mağlup ayrıldı.

Konyaspor, bu sonuçla 10 puanda kaldı ve milli maç arasına puansız girdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.