Trendyol Süper Lig’de 14. hafta heyecanı başladı. Tümosan Konyaspor, bugün saat 20.00’de deplasmanda zirve mücadelesi veren Trabzonspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlılar, dün öğle saatlerinde Çelikkayalar Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Çağdaş Atan yönetiminde yaptığı taktik idmanla çalışmalarını tamamladı. Konyaspor kafilesi öğleden sonra özel uçakla Trabzon’a giderek konaklayacağı otele yerleşti. Kafilede yöneticiler ve basın mensupları da yer aldı.
Konyaspor’da müsabaka öncesinde 6 eksik bulunuyor. Yeşil-beyazlılarda kırmızı kart cezalısı Tunahan Taşçı ile bahis cezalısı Adil Demirbağ ve Alassane Ndao forma giyemeyecek. Sakatlıkları bulunan Riechedly Bazoer, Marko Jevtovic ve Ufuk Akyol da takımdaki yerini alamayacak. Temsilcimizde Jackson Muleka ise ceza sınırında yer alıyor. Muleka, bugünkü maçta sarı kart görürse cezalı duruma düşecek ve 6 Aralık Cumartesi günü iç sahadaki Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek.
Haftaya 15 puanla 9. sırada giren yeşil-beyazlılar, güçlü rakibine sürpriz yapmak adına sahaya çıkacak. Son 7 maçta sadece 1 kez kazanabilen Konyaspor, Trabzon’dan iyi skorla dönerek kötü gidişatına son vermeyi planlıyor. Teknik Direktör Çağdaş Atan da takımına güvendiğini kaydederek güçlü bir oyunla birlikte iyi bir skorla Konya’ya dönmek istediklerini vurguladı.
Papara Park’ta oynanacak Trabzonspor-Tümosan Konyaspor maçı bugün saat 20.00’de başlayacak. Karşılaşmada Ankara bölgesi hakemi Alper Akarsu düdük çalacak. Akarsu, bu sezon Konyaspor’un deplasmanda 1-1 berabere kaldığı Kasımpaşa maçının da hakemiydi.
Mücadelenin biletleri 61 ile 5 bin 750 TL arasında değişiyor. Konyaspor taraftarına ayrılan misafir tribün bileti ise 61 TL olarak belirlendi. Müsabaka sırasında hava sıcaklığı ise 13 derece olması tahmin ediliyor.