Konya
Hafif yağmur
6°
Aksaray
Hafif yağmur
6°
Karaman
Kapalı
6°
Ara
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor, Sivas'ta mağlup! Ne yaptın Sehic

Konyaspor, Sivas'ta mağlup! Ne yaptın Sehic

Konyaspor, ligin 36. haftasında deplasmanda Sivasspor’a 1-0 mağlup oldu. Ligde 4 maç sonra mağlup olan yeşil-beyazlı ekip, 49 puanda kaldı. Kaptan Ibrahim Sehic, büyük hatasıyla mağlubiyete sebep oldu

KAYNAK: AB Spor
Okunma Süresi: 1 dk

Arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında deplasmanda Sivasspor ile karşılaştı. Sivas 4 Eylül Stadı’nda oynanan kritik maça ev sahibi takım taraftarları çok fazla ilgi göstermezken, tribünlerde büyük boşluklar gözlendi.

Yeşil-beyazlı ekip, karşılaşmaya daha istekli başladı ve oyunun kontrolünü eline aldı. Konyaspor, Mahir Emreli ile iki kez gol şansından yararlanamadı.

Karşılaşmanın 17. dakikasında Ibrahim Sehic’ten çok büyük hata geldi ve ev sahibi takım 1-0 öne geçti. Calvo'nun geri pasının ardından kaleci Sehic'in uzaklaştırmak istediği top Leke James'e çarparak filelerle buluştu. Düşük tempoda geçen ve izleyenlere zevk vermeyen ilk devrede başka gol sesi çıkmadı.

GOL ATAMADIK

Teknik direktör Aleksandar Stanojevic, mücadelenin ikinci yarısına iki değişiklikle başladı. Stanojevic, Moreno ve Mahir Emreli’yi kenara alarak Muric ve Diouf’a şans verdi. Anadolu Kartalı, ikinci yarının hemen başına gole yaklaştı. Mame Diouf’un vuruşunda ağlara giden topta Murat Paluli son anda gole engel oldu. Diouf’un 65’de attığı gol, ofsayt sebebiyle geçerlilik kazanmadı.

Yeşil-beyazlı ekip, gol noktalarında etkili olamazken, kalesinde de zaman zaman net şanslar yakaladı. Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve Konyaspor, mücadeleden yenilgiyle ayrılarak 49 puanda kaldı. Puanını 40’a çıkaran Sivasspor ise ligde kalmayı garantiledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *