Konya
Açık
2°
Aksaray
Kapalı
4°
Karaman
Parçalı az bulutlu
4°
Ara
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor maçındaki centilmenliği açıkladı! Gerekirse kendi kalemize atardık

Konyaspor maçındaki centilmenliği açıkladı! Gerekirse kendi kalemize atardık

Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, Konyaspor’un eksik oynarken yaşadığı sakatlıkta oyuncularına yönelik yaptığı tavrıyla alkış aldı. Norveçli teknik adam, ısrarla topu Konyaspor’a verilmesi için oyuncularına seslendi

KAYNAK: AB Spor
Okunma Süresi: 1 dk

Uğurcan Yazğılı'nın oyundan çıktığı anlarla ilgili de değerlendirmelerde bulunan Norveçli teknik adam, Beşiktaş'ın, fair-play'i ve değerlerini korumak zorunda olduğunun altını çizdi. Ole Gunnar Solskjaer, "Bu değerler, önemli. Oyuncular gol atmayı istiyorlar, tutkulular, heyecanlılar. Bugün o pozisyonda golü atsaydık, oyuncularıma kalemize gol atmalarını söylerdim. Kendi kalemize de golü atardık. Futbolu bu şekilde iyi yanlarıyla öne çıkarmalıyız, yükseltmeyiz" diye konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer'e teşekkür eden Recep Uçar "Ole Gunnar Solskjaer hocaya teşekkürler. Kazanırken her şey mübah değil. Fair-Play'i elden bırakmamalıyız. Bir pozisyonda topun tekrar bize atılması konusunda ısrarla takımına seslendi. Teşekkür ederim ve kalan maçlarda onlara başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *