Arabam.com Konyaspor, zorlu Fenerbahçe maçıyla birlikte çıkışa geçmeyi hedefliyor. Yeşil-beyazlı ekip, ligde 7 maç sonra kazanmak amacında. Temsilcimizin son galibiyeti Dünya Kupası arası öncesinde deplasmanda oynanan maçta Kayserispor karşısında gelmişti.
Anadolu'da Bugün'ün haberine göre; İlhan Palut’un ayrılığı sonrasında göreve gelen yeni teknik direktörü Aleksandar Stanojevic ile henüz puan çıramadık. Anadolu Kartalı, 49 yaşındaki teknik adam ile 4 resmi müsabakaya çıktı.
Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda deplasmanda Gaziantep FK’ya penaltılarla mağlup olarak çok önem verdiği kupaya erken veda etti. Temsilcimiz, Spor Toto Süper Lig’de ise Aleksandar Stanojevic yönetiminde çıktığı karşılaşmaların üçünü de kaybetti. Yeşil-beyazlı ekip, Ankaragücü, Medipol Başakşehir ve İstanbulspor maçlarından puan çıkaramadı.
Süper Lig’de 27 puanı bulunan Anadolu Kartalı, deneyimli teknik adam idaresinde ilk golünü atmak adına da sahaya çıkacak. Konyaspor, Stanojevic ile Süper Lig’de çıktığı 3 maçta da gol atamadı. Temsilcimiz, Süper Lig’de ilk puan ve golünü atmak adına da Fenerbahçe karşısına çıkacak.
FATİH ŞEKER