Konya
Hafif yağmur
6°
Aksaray
Hafif yağmur
6°
Karaman
Kapalı
6°
Ara
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor'dan TFF'ye başvuru! Hakem camiasında beyaz bir sayfa açılmalı

Konyaspor'dan TFF'ye başvuru! Hakem camiasında beyaz bir sayfa açılmalı

Konyaspor Kulübü, MHK için bir açıklama daha yaparak sıkıntıların giderilmesi adına hakem camiasında yeni bir sayfa açılması gerektiğini açıkladı

Okunma Süresi: 1 dk

Konyaspor'un açıklaması şu şekilde:

Spor Toto Süper Lig'in 30.haftasında oynadığımız Adana Demirspor maçının 'VAR' kayıtlarının açıklanmasını talep ettiğimiz dilekçimizi Türkiye Futbol Federasyonu'na ilettik. Müsabakada Sarper Barış Saka'nın vermiş olduğu penaltı kararı ve VAR'da görevli Alper Çetin'in bu karara sessiz kalması spor kamuoyunda infiale neden olmuştur.

TFF'nin şeffaflık anlayışı gereği VAR kayıtlarının açıklanması isabetli olacaktır. Adaleti sadece sesi çok çıkanların değil, Anadolu kulüpleri başta olmak üzere futbolumuzun gelişimini istiyoruz.

Ayrıca geçtiğimiz hafta içerisinde Merkez Hakem Kurulu'nun yapmış olduğu açıklamada 'dinlendirilecek hakemler' ifadesi yer almaktadır. Bu hakemlerin, tarafımıza bildirilmesini ve aynı zamanda kamuoyuna açıklanmasını talep ediyoruz Tartışmaların son bulması ve kafalardaki soru işaretinin giderilmesi adına bu konunun açığa kavuşturulmasını ivedilikle bekliyoruz.

Hakem camiasında beyaz bir sayfa açılmadan problemlerin çözülmeyeceği, sıkıntıların giderilmeyeceği ayyuka çıkmıştır. Bu kapsamda futbolumuzdaki yenilikçi bir yapının her zaman destekçisi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Yorumlar
A
A uslu 2 yıl önce
Bu cezalar haksizdir ligler başlar başlamaz misafir türbin vc sularını kesilmesi su dahi satilmamasi taraftarin ceza almasına neden olmuştur asıl ihlali yapan Antalya spor kulübü ceza alması lazım
BEĞENME
0
CEVAPLA