Trendyol Süper Lig’de haftayı Eyüpspor galibiyeti ile tamamlayan Tümosan Konyaspor’da gözler Gaziantep FK maçına çevrildi. Yeşil-beyazlı ekip, bir günlük iznin ardından Trendyol Süper Lig’in ikinci haftasında evinde oynayacağı karşılaşmanın mesaisine başladı.
Anadolu Kartalı, bugün akşam saatlerinde teknik direktör Recep Uçar yönetiminde Kayacık Tesisleri’nde haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirdi.
Antrenman, ısınma ve CORE çalışması ile başladı. Futbolcular, üç grupta oynanan 8’e 3 oyun ile devam eden antrenmanı, topla oyun ve çift kale maç ile tamamladı.
Morallerin yerinde olduğu Konyaspor, yarın saat 18.30'da basına kapalı yapacağı idmanla 17 Ağustos Pazar günü sahasında oynayacağı mücadelenin mesaisine devam edecek