Konya
Kapalı
5°
Aksaray
Kapalı
4°
Karaman
Parçalı az bulutlu
4°
Ara
Anadolu'da Bugün Konyaspor Konyaspor, Fenerbahçe maçına odaklandı

Konyaspor, Fenerbahçe maçına odaklandı

Arabam.com Konyaspor, ara vermeden 2625 Şubat Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına devam etti

KAYNAK: AB Spor
Okunma Süresi: 1 dk

Arabam.com Konyaspor’da gözler Spor Toto Süper Lig’de erteleme maçında oynanacak Fenerbahçe maçına çevrildi. Salı günü Afyonspor ile hazırlık maçında karşılaşan ve rakibini 5-0 mağlup eden yeşil-beyazlı ekip, izin yapmadı. Anadolu Kartalı, ara vermeden Fenerbahçe maçı hazırlıklarına bugün öğleden sonra yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde yapılan antrenman; dinlenme, kondisyon ve pas çalışmasıydı. Isınma koşuları, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla devam eden antrenman, pas ve şut çalışması ile tamamlandı.

Aleksandar Stanojevic, Fenerbahçe maçı ve bundan sonraki süreçle ilgili olarak takımla da bir toplantı gerçekleştirdi ve beklentilerini paylaştı. Sırp teknik adam, bu maçla birlikte artık takımdan bir reaksiyon bekliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *