Konyaspor eriyor! Yazıklar olsun
Tümosan Konyaspor’da aynı tas aynı hamam! Milli ara sonrası Pendikspor’u konuk eden yeşil-beyazlı ekip, 1-0 öne geçtiği maçı 2-1 kaybetti
Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında sahasında Pendikspor ile karşılaştı. Mücadedele tribünlerde az sayıda taraftar yer aldı. Maç öncesi İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları protesto edildi ve Filistin’e destek verildi.
Anadolu Kartalı, mutlak 3 puan parolası ile çıktığı maçta rakibine 2-1 mağlup oldu. Temsilcimiz, ilk devrede Moreno ve Cicaldau ile gol şansları yakaladı.
Konyaspor, ikinci devreye golle başladı. 49’da Moreno’nun orta şut karışımı vuruşunda top filelerle buluştu. İkinci golü bulamayan Anadolu Kartalı, kalesinde iki gol gördü. İstanbul ekibi, 64’de Erencen Yardımcı, 88’de de Diaby ile goller bularak maçtan 2-1 galip ayrıldı.
Konyaspor’da taraftarlar, yönetimi istifaya davet etti. Maçın ardından yeşil-beyazlı oyuncular da büyük üzüntü yaşadı.
9 puanda kalan Konyaspor’da kazanamama serisi 5 maça çıktı. Pendikspor ise ilk galibiyetini alarak 7 puana yükseldi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.