Konyaspor'da Ankaragücü maçı öncesi nefesler tutuldu. Yeşil-beyazlı ekipte günlerdir kritik maç için bilet organizasyonları yapılıyor. Yapılan çalışmalara yöneticiler bizzat katılıyor.
Konyasporlu yöneticiler, stadyumu doldurmak adına bizzat harekete geçti ve bilet satış organizasyonlarına dahil oldu.
Stadyumu doldurmak adına çalışmalar sürerken, bilet yüklemeleri tüm hızıyla devam ediyor. Şu ana kadar bilet satışlarının iyi gittiği ve 20 bin rakamın aşıldığı, 25 bin dolayında taraftarın maça beklendiği kaydedildi.
Ayrıca okullarla ve üniversitelerle iş birliğine gidilirken, bu noktada da Passolig güncellemeleri ve bilet yüklemeleri sürüyor.
Nalçacılılar Grubu ise maç öncesi yapacağı etkinliklerle takıma moral verecek. Nalçacılılar, tesislerden stadyuma kadar konvoy düşünüyor. Stadyum önünde de takıma moral verilecek. Ayrıca maç içinde de bayraklarla beraber sürpriz şovlar yapılacak.
Konyaspor, bu sezon en çok taraftara Beşiktaş maçında oynadı. Söz konusu maçı 12 bin 764 biletli kişi izledi. Bu sayı bu haftaki Ankaragücü maçında geçilecek ve sezonun rekoru kırılacak.
Öte yandan Ankaragücü taraftarı da kendilerine ayrılan bölümü tamamen dolduracak.