Ziraat Türkiye Kupası’nda grup maçları oynanıyor. C Grubu’nda yer alan Tümosan Konyaspor, ilk maçına bugün çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip, deplasmanda Trendyol 1. Lig ekiplerinden Çorum FK ile karşılaşacak. Dün sabah saatlerinde karayolu ile Çorum’a giderek kampa giren Anadolu Kartalı, son çalışmasını kamp yaptığı otelde yaptı ve hazırlıklarına nokta koydu.
Konyaspor, rakibini yenerek grup aşamasına iyi başlamak amacında. Teknik direktör Recep Uçar’ın maçta ligde az süre alan isimlerin ağırlıkta olduğu bir kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor.
Temsilcimiz, daha önce kupada 23 Elazığ FK, Kepezspor ve Karacabey Belediyespor’u eleyerek gruplara yükseldi. Yeni formata göre 6 takımlı gruplarda her takım 3'er maç yapıyor. İlk 2 sırayı alacak takımlar, adını çeyrek finale yazdıracak. Konyaspor, diğer maçlarda sahasında Eyüpspor, deplasmanda ise Galatasaray ile karşılaşacak
Teknik direktörlüğünü Serkan Özbalta’nın yaptığı Çorum FK, Trendyol 1. Lig’de 26 puanla 11. sırada yer alıyor. Ligde son 6 maçta sadece 1 kez kazanabilen kırmızı-siyahlı takım, kupada moral bulmak istiyor. Çorum FK, Adanaspor ve Erzincanspor’u eleyerek gruplara yükseldi.
MAÇ SAAT 15.30’DA
Çorum Şehir Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.30’da başlayacak. Mücadelede Kocaeli bölgesi Ömer Tolga Güldibi düdük çalacak. Maçta A Spor’dan canlı olarak ekranlara gelecek. Mücadelenin bilet fiyatları 250 ile 500 TL arasında değişiyor. Maç günü Çorum’da güneşli bir hava beklenirken, hava sıcaklığını ise 11 derece olması tahmin ediliyor.