Konya
Kapalı
12°
Aksaray
Açık
17°
Karaman
Parçalı bulutlu
12°
Anadolu'da Bugün Konyaspor Eski Konyasporlu parasını alamadı, Kayserispor'a yasak geldi

Eski Konyasporlu parasını alamadı, Kayserispor'a yasak geldi

2017-2018 sezonunda Konyaspor'da forma giyen ve yeşil-beyazlı kulübe önemli bir bonservis geliri de kazandıran Mehdi Bourabia, Kayserispor ile davalık oldu

Eski Konyasporlu parasını alamadı, Kayserispor'a yasak geldi
KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kayserispor, eski futbolcusu Mehdi Bourabia’dan kaynaklanan alacak dosyası nedeniyle FIFA tarafından yeni bir transfer ve tescil yasağıyla karşı karşıya kaldı. 

Kayserispor kulübünden yapılan açıklamada "FIFA nezdinde eski futbolcumuz Mehdi Bourabia dosyasından kaynaklanan 456.000 Euro tutarındaki alacak nedeniyle kulübümüze yeni bir transfer ve tescil yasağı uygulanmıştır. FIFA’nın 6 Ekim 2026 tarihli yazısında, mali yükümlülüğün yerine getirilmesine kadar yasağın devam edeceği bildirilmiştir. 

Bu dosyayla birlikte kulübümüzün mevcut transfer yasağı dosya sayısı 5’e, söz konusu dosyalara ilişkin toplam yükümlülük ise 771.000 Euro’ya ulaşmıştır. Dosyaların çözüme kavuşturulması ve yasakların kaldırılması amacıyla gerekli hukuki ve mali çalışmalar kulübümüz tarafından sürdürülmektedir" denildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız