Özgökçen şunları söyledi:
Yaşadığınız problemleri dikkate alarak yabancı hocanın Konyaspor açısından bizim hedeflerimiz doğrultusunda iyi olacağını düşündük. Yeni hocamız Stanojevic de bu noktada hep gençleri yetiştirmesiyle öne çıkan bir hoca. Onun da bir talihsizliği var. Bunu kimse istemezdi. Bu şekilde bir başlangıç oldu. İnşallah hep beraber desteklerle üstesinden geleceğiz diye umut ediyorum.
Geçen sene Konya’da Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı yendik. Neden bir daha olmasın. Tamam bizim şu anki 5-6 maçlık periyodumuz çok iyi olmayabilir. Biz kendimize güvenelim, kendi çocuklarımıza güvenelim. Hep mağlubiyetler üzerine konuşuluyor. Bunları çok fazla konuşmak kimseye fayda getirmez. Birbirimize destek olalım. Biz birbirimize destek olmazsak kime destek olmaz.
Hiç kimse Konyaspor taraftarının dışında Konyaspor’un başarısını istemez. Bunu net olarak belirleyelim. Biz burada gelip geçiciyiz. Bizi sevmek zorunda da değilsiniz. Biz buranın marka değerini yükseltmeliyiz. Sürekli mağlubiyetler üzerinden nereye varacağız. Herkes birbirinin arkasından konuşuyor. Konyaspor mağlup olsun isteyen, mağlup olunca sevinen arkadaşlarımız var. Kime faydası var bunun. Hiç kimseye faydası yok. Konyaspor’a zarardan başka hiçbir şey vermez. Bunları anlayamıyorum. Bir silkelenip hepimizin kendisine gelmesi lazım.