1922 Konyaspor'un rakibi Erbaaspor

1922 Konyaspor, sezonun ilk iç saha maçında yarın evinde Erbaaspor ile karşılaşacak

1922 Konyaspor'un rakibi Erbaaspor
Yayınlanma:

TFF 3. Lig’de ikinci hafta karşılaşmalarının heyecanı yaşanıyor. 3. Grup’ta mücadele veren 1922 Konyaspor, yarın sahasında Erbaaspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı takım, dün öğleden sonra teknik direktör Bekir Mehtap yönetiminde Saraçoğlu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla çalışmalarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Sezona deplasmanda aldığı şanssız Tepecikspor yenilgisiyle başlayan Yavru Kartal, tamamı genç oyunculardan kurulu kadrosuyla mücadelesi ile alkış aldı. Tarihinin en genç kadrosuyla sezona başlayan pilot takım, hafta içi kadrosuna yeni takviyeler aldı. 1922 Konyaspor, sezona 2. Lig hedefiyle başlayan güçlü rakibini mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini almak amacında.

Teknik direktörlüğünü Namık Altunsoy’un yaptığı Erbaaspor, sezona flaş bir galibiyetle başladı. Güçlü bir yapılanma ile sezona başlayan Tokat ekibi, ilk haftada taraftarının önünde Silivrispor’u 6-0 mağlup etti. Konuk takım, Konya’da da kazanarak 2’de 2 yapmak amacında.

Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda oynanacak zorlu karşılaşma yarın saat 16.00’da başlayacak. Mücadelede kadın hakemlerden Gamze Durmuş Pakkan düdük çalacak. İki takım, daha önce hiç karşılaşmadı. Yarınki karşılaşma, rekabette ilk maç olarak kayıtlara geçecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum