3. Lig'de mücadele veren 1922 Konyaspor, şok istifayla sarsıldı. Kümede kalma savaşı veren yeşil-beyazlı ekipte, 18 Ocak'ta yapılan genel Kurulda yeniden başkanlığa seçilen Zahir Renklibay, istifa etti.
Adaylık sürecinden Konyaspor'dan mali durumun iyileştirilmesi ve ligde kalma adına net adımlar atılması noktasında güvence alarak yeniden göreve gelen Renklibay, bu noktada gerekenin yapılmaması nedeniyle istifa etti.
Görevi bıraktığını resmen açıklayan Başkan Renklibay, "Büyük bir onurla yürüttüğüm 1922Konyaspor Kulübü Başkanlık görevimden ve yönetim kurulu üyeliğinden gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum.Görev süresince yönetimimde bulunan tüm arkadaşlarıma, kulüp çalışanlarına ve teknik heyette görev yapan hocalarıma teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.
Okunma Süresi: 1 dk
Konya’ya beklenen yağış düştü! Hafta sonu hava nasıl olacak?
#Konya Haberleri / 05 Aralık 2025
Konyaspor, Rizespor maçına hazır
#Konyaspor / 05 Aralık 2025
Yorumlar
M
Murat Baş
2 yıl önce
Af istememiş, lüzum görmüş. Lüzumsuz takımın lüzumsuz başkanı.
CEVAPLA