1922 Konyaspor, zorlu Fatsa deplasmanında

1922 Konyaspor, 14. hafta maçında yarın deplasmanda Fatsa Belediyesi ile karşılaşacak. Evinde aldığı Sivas 4 Eylül maçıyla sezonun ilk galibiyetini alan Yavru Kartal, güçlü rakibine sürpriz yapmak istiyor

1922 Konyaspor, zorlu Fatsa deplasmanında
Yayınlanma:

TFF 3. Lig 3. Grup’ta 14. hafta müsabakaları yarın oynanacak. Küme düşme hattından çıkmak isteyen 1922 Konyaspor, deplasmanda Fatsa Belediyesi ile karşılaşacak. Konya’daki hazırlıklarını tamamlayan Yavru Kartal, dün gece saatlerinde otobüsle Ordu’ya hareket etti. Yavru Kartal’da zorlu müsabaka öncesinde moraller yerinde.

Geçtiğimiz hafta sahasında Sivas 4 Eylül’ü 2-0 yenerek sezonun ilk galibiyetini alan temsilcimiz, kötü gidişatına son vermişti. Maç sonrasında hem 1922 Konyaspor hem de Konyaspor yönetimi tarafından verilen primler de takımdaki motivasyonu daha da artırdı. 5 puanla 13. sırada yer alan 1922 Konyaspor’un küme düşme hattının üstünde yer alan 12. sıradaki Akhisarspor ile arasında 3 puanlık fark bulunuyor. Yavru Kartal, güçlü rakibine de sürpriz yapmak adına sahaya çıkacak.

FATSA, 8 MAÇTIR MAĞLUP OLMUYOR

1922 Konyaspor’u konuk edecek Fatsa Belediyesi, oynadığı son 8 maçta mağlup olmadı. Bu süreçte 3 galibiyet ve 5 beraberlik alan Karadeniz ekibi, yenilmezlik serisini sürdürmek adına sahaya çıkacak. Teknik direktörlüğünü Murat Parlak’ın yaptığı ev sahibi takım, sezon sonunda play-off oynamayı hedefliyor. Fatsa Belediyesi’nde 4’er golü bulunan Muhammed Öztürk ve Hakan Aydın, en etkili isimler olarak dikkati çekiyor.

10 Aralık Pazar günü Fatsa İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. Mücadelede İzmir bölgesi hakemi Berk Sipahi düdük çalacak. İki takım daha önce karşı karşıya gelmedi. Yarınki maç aynı zamanda rekabetteki ilk müsabaka olacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.