1922 Konyaspor tepkili! Başkan Kariman TFF ve MHK'ye seslendi
Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor'da yönetim, Osmaniyespor maçındaki hakem yönetiminden rahatsız
1922 Konyaspor Kulübü Başkanı Muhammet Mustafa Kariman, yazılı bir açıklama yaparak kritik süreçte TFF ve MHK'nın daha dikkatli hareket etmesi gerektiğini belirtti.
Kariman şöyle konuştu:
"Osmaniyespor FK müsabakasında, son düdüğe kadar mücadele ruhunu sahaya yansıtan futbolcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum.
Ancak bu maçta hakem yönetimi ciddi anlamda tartışmalıydı. Skor 2-1 lehimize giderken 89. dakikada Osmaniyespor FK'nın lehine verilen haksız penaltı, maçın seyrini doğrudan etkileyen bir karar oldu. Maçın sonunda, hakem tarafından belirlenen 6 dakikalık uzatma süresi fazlasıyla aşılarak gereksiz bir şekilde oyun devam etti ve bu süre zarfında rakip takım, 3. golünü bularak maçı kazandı.
Hayal kırıklığı yaşatmıştır
Sezon başından itibaren yaşadığımız bu tür yönetim hataları, futbolun temel ilkeleriyle bağdaşmaz ve adaletli bir oyun ortamı yaratmaz. Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor olarak her zaman fair-play ruhu ile mücadele ettik ve etmeye devam edeceğiz, ancak bu tür hatalar, futbolun doğru şekilde oynanmasını engeller. Hakemin kararları, hem bizim hem de tüm futbolseverler için hayal kırıklığı yaratmıştır. Bu tür hataların tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin alınmasını Türkiye Futbol Federasyon’undan ve Merkez Hakem Kurulu’ndan talep ediyoruz.
Önümüzdeki 7 maçlık süreçte, yönetim olarak teknik heyetimize ve takımımıza olan inancımızı yineliyoruz. Biz takımın tüm paydaşları olarak mücadelemizi sonuna kadar sürdürecek ve asla pes etmeyeceğiz"
Kaynak:
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.