1922 Konyaspor, sezonun ilk randevusunda

1922 Konyaspor, yeni sezonun ilk maçında bugün deplasmanda Tepecikspor ile karşılaşacak

1922 Konyaspor, sezonun ilk randevusunda
Yayınlanma:

3. Lig’de 2023-2024 sezonu heyecanı bugün oynanacak maçlarla başlayacak. 3. Grup’ta mücadele veren 1922 Konyaspor, bugün ilk hafta maçında deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor ile karşılaşacak. Perşembe gecesi otobüsle İstanbul’a giderek kampa giren Yavru Kartal, dün İstanbul’da yaptığı ter idmanı ile hazırlıklarını tamamladı.

Yaklaşık 3 ay belirsizlik yaşayan ve ilk antrenmanını pazartesi günü yapan temsilcimiz, yoğun bir hafta içi programı geçirdi. Teknik direktörlüğe Bekir Mehtap’ı getiren 1922 Konyaspor, İstanbul deplasmanında sürpriz yapmak adına sahaya çıkacak.

Hem fiziksel hem de taktiksel olarak büyük eksiği olan ve yeni bir takım oluşturan 1922 Konyaspor, sezona puan da puanlarla başlamak amacında.

Tepecik Şenol Güneş Stadı’nda oynanacak mücadele bugün saat 16.30’da başlayacak. Zorlu karşılaşmada Van Bölgesi hakemi Sercan Karaca düdük çalacak.

İki takım, son olarak Şubat 2017’de karşılaşmıştı. Rekabette geride kalan 8 maçta 1922 Konyaspor, Tepecikspor karşısında 4 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 yenilgi aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.