3. Lig 3. Grup'ta 20 puanla 13. sırada yer alan Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, geleceğe umutla bakıyor. Güçlü rakibinden 1 puan alan yeşil-beyazlı takım, ikinci devre çıktığı 4 maçta da mağlup olmadı.
Maçı değerlendiren Teknik Direktör Çağdaş Çankaya, "Maçı iki devre halinde değerlendirmemiz lazım. Karşılaşmanın ilk devresi bizler göreve geldikten sonraki 10 maçta belki de sahada reaksiyon gösteremediğimiz 45 dakikaydı. Topu tutamadık, geçişleri yapamadık ve savunmada kaldık. Üçüncü bölgeye hiç gidemedik, doğru savunmayı da yapamadık aslında. Devre arasında yaptığımız konuşmalar ve hamlelerle rakibi biraz daha geriye ittik. Daha çok pozisyona girmeye başladık. Nitekim çalıştığımız duran toptan golü bulduk.
İki yarı için bütün oyuncularımı tebrik ediyorum, ayaklarına ve yüreklerine sağlık. Güzel bir karakter ortaya koydular. Bu şekilde maçlarımıza devam edip 1922 Konyaspor'un kolay lokma olmadığını herkese göstermek istiyoruz" ifadelerini kullandı.