1922 Konyaspor, Alanya virajında! Puan kaybına tahammül yok!

Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, 6. hafta maçında yarın (13 Ekim Pazar) deplasmanda son sırada yer alan Alanya 1221 ile karşılaşacak

1922 Konyaspor, Alanya virajında! Puan kaybına tahammül yok!
Yayınlanma:

Nesine.com 3. Lig’de 6. haftanın heyecanı yaşanıyor. 3. Grup’ta yer alan Yapalı İnşaat 1922 Konyaspor, yarın deplasmanda Alanya 1221 FK ile karşılaşacak. Hafta boyunca maça yoğun bir tempoda hazırlanan yeşil-beyazlı takım, sabah saatlerindeki son idmanın aridnan öğleden sonra otobüsle Alanya’ya giderek kampa girecek. Sezona Karabük galibiyetiyle başladıktan sonra düşüşe geçen Yavru Kartal, son 4 maçta kazanamadı.

Pilot takım, 6. haftaya 5 puanla 13. sırada giriyor. Çankaya yenilgisinin ardından teknik direktör değişikliğine gitmeyen yönetim, bu karşılaşmayı bekleme kararı almıştı. Alanya karşısında 3 puan gelmemesi durumunda teknik direktör değişikliğine gidilmesi bekleniyor.

ALANYA’DA TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞİKLİĞİ

Sezona kötü başlayan Alanya 1221’de ise hafta içi teknik direktör Mustafa Erkan Yılmaz ile karşılıklı anlaşılarak yollar ayrıldı. Takımın başına Murat Parlak getirildi. Kulüpten yapılan açıklamada, “Kulübümüz, son yıllarda başarılı bir grafik çizen teknik direktör Murat Parlak ve ekibi ile anlaşma sağlamıştır. Camiamıza ve kulübümüze hayırlı olsun” ifadelerine yer verildi. Akdeniz ekibi, ilk 5 haftada 1 beraberlik ve 4 yenilgi alarak hiç kazanamadı. Ligde son sırada yer alan Alanya 1221, yeni hocasıyla birlikte sezonun ilk galibiyetini almak adına sahaya çıkacak.

13 Ekim Pazar günü Alanya Milli Egemenlik Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 15.00’te başlayacak. Kritik müsabakada İstanbul bölgesi hakemi Sercan Yılmaz düdük çalacak.

İki takım, daha önce 14 Eylül 2022’de Ziraat Türkiye Kupası 1. eleme turunda karşılaşmıştı. Konya’da oynanan maçı yeşil-beyazlı temsilcimiz, 2-0 kazanarak tur atlamıştı

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.