1922 Konyaspor, 6 puanlık maç öncesi kenetlendi

TFF 3. Lig’de kümede kalma savaşı veren Karatay Termal 1922 Konyaspor, ligin 21. haftasında 24 Şubat Cumartesi günü deplasmanda Akhisarspor ile karşılaşacak

1922 Konyaspor, 6 puanlık maç öncesi kenetlendi
Yayınlanma:

Yeşil-beyazlı ekip, 6 puanlık değerdeki maça Saraçoğlu Tesisleri’nde teknik direktör Mehmet Yıldırım yönetiminde yaptığı idmanla devam ediyor. 15 puanı bulunan Yavru Kartal, 14 puanda yer alan Manisa ekibinden puan ya da puanlarla Konya’ya dönmek amacında.

Ligdeki son iki maçını kazanan 1922 Konyaspor’da maç öncesi moraller üst düzeyde. Pilot takım, maç için cuma günü Akhisar’a giderek kampa girecek.

Akhisar'a önemli ziyaretler

Öte yandan Akhisarspor da 1922 Konyaspor maçına iddialı hazırlanıyor. Maç öncesi Manisa ekibine önemli ziyaretler yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Akhisarspor Eski Başkanı ve Cumhur İttifakı Akhisar Belediye Başkan Adayı Ömer İşçi, beraberlerindeki heyet ile birlikte takımı ziyaret ederek 1922 Konyaspor'a başarı dileklerini iletti.

Türkiye Futbol Adamları Derneği (TURFAD) Akhisar Şube Başkanı Nurullah Zağlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri de antrenmanı ziyaret ederek cumartesi günü oynanacak 1922 Konyaspor maçı için başarılar diledi

Kaynak:Mustafa Çelik Muhabir

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.