1922 Konyaspor, 10 kişiyle pes etmedi

1922 Konyaspor, uzun süre 10 kişi oynadığı maçta evinde Bornova ile 1-1 berabere kaldı ve devre arasına 6 puanla girdi

1922 Konyaspor, 10 kişiyle pes etmedi
Yayınlanma:

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele veren 1922 Konyaspor, ilk yarının son maçında evinde Bornova 1877 ile karşılaştı. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadı’nda oynanan maçta teknik direktör Mehmet Yıldırım, ilk maçına çıktı.

Yavru Kartal maça; Zeki Furkan Kayalı, İbrahim Yakup İnal, Yaşar Kavas, Hüseyin Aybars Tüfekci, Emirhan Kaya, Kaan Mert Nasırcılar, Oğuzhan Şahin Uzun, Osman Tokay, Metehan Mollaoğlu ve Tuğrul Başkan 11’i ile çıktı.

Golsüz geçen ilk devrede tempo genel olarak düşüktü. 1922 Konyaspor'da Emirhan Kaya, 43. dakikada rakibine yaptığı müdahalenin ardından direkt olarak kırmızı kart gördü. Pozisyona teknik direktör Mehmet Yıldırım ve oyuncular uzun süre isyan etti.

İkinci devrenin başında 1922 Konyaspor, yüzde yüzlük gol şansını değerlendirmedi. İzmir ekibi, 60. dakikada 1-0 öne geçti. Korner sonrası ceza sahası içine seken topa son olarak Yılmaz Can Taşkıran dokundu ve takımını öne geçirdi. Yavru Kartal, 70. dakikada beraberliği yakaladı. Kullanılan serbest vuruşta kalecinin hatasında topu iyi takip eden Tuğrul Başkan, skoru 1-1'e getirdi.

Kalan dakikalarda iyi mücadele eden ve rakibine gol şansı tanımayan yeşil-beyazlı ekip, mücadeleden 1 puanla ayrıldı. Bu sonucun ardından 1922 Konyaspor, sezonun ilk devresini 6 puanla 13. sırada tamamladı. Maçın ardından teknik direktör Mehmet Yıldırım, takımı toplayarak bir konuşma yaptı ve iyi mücadelesinden ötürü öğrencilerini tebrik etti.

Yavru Kartal, 21 Ocak’ta başlayacak sezonun ikinci devresinde ilk maçında Tepecikspor’u konuk edecek.

Mücadeleyi Konyaspor'un eski yöneticilerinden Ali Kaya, Konyaspor eski kalecisi ve sportif direktörü Adnan Erkan, 1922 Konyaspor eski başkanı Osman Avcıoğlu, Nalçacılılar Grubu Başkanı İbrahim Apalı ile spor dünyasından diğer simalar da takip etti.

img-9537.jpg

10-kisiylee.jpg

img-9573.jpg

img-9621.jpg

img-9659.jpg

Haberlerin size WhatsApp aracılığıyla ulaşması için aşağıdaki linki tıklayıp Anadolu'da Bugün Son Dakika sistemine ve Özel Kanal'a dahil olabilirsiniz.

ANADOLU'DA BUGÜN WHATSAPP SON DAKİKA SİSTEMİNE KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

DAHA ÇOK ÖZEL HABER İÇİN WHATSAPP KANALINA KATILIN

Kaynak:Mustafa Çelik Muhabir

 İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.