Konya
Açık
30°
Aksaray
Açık
31°
Karaman
Açık
28°
Anadolu'da Bugün Konya'da Spor Ticaret Bakanı Bolat'tan Konya kulübüne destek!

Ticaret Bakanı Bolat'tan Konya kulübüne destek!

FDM Yapı Ereğlispor yöneticisi Hamdi Aldemir ile Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Abdullah Yıldırım, Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ı makamında ziyaret ederek kulüp forması hediye etti. Bakan Bolat, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip takıma şampiyonluk yolunda başarılar diledi.

Ticaret Bakanı Bolat'tan Konya kulübüne destek!
MUHABİR: Fatih Talayhan
Okunma Süresi: 1 dk

FDM Yapı Ereğlispor Yöneticisi Hamdi Aldemir, Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Abdullah Yıldırım ve oda yönetimiyle birlikte Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette kulüp yöneticileri, Bakan Bolat’ın misafirperverliği ve nazik kabulleri için teşekkür ederek kendisine yeşil-beyazlı formayı takdim etti. Ereğli ile gönül bağı bulunan Bakan Bolat, hediye edilen forma için teşekkür ederek Ereğlispor’un şampiyonluk yolundaki mücadelesine başarı dileklerini iletti.

Ziyaretin ardından kulüpten yapılan açıklamada, “Birlikte daha güçlüyüz, hedefimiz şampiyonluk” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız