Konya
Açık
5°
Aksaray
Açık
6°
Karaman
Açık
5°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Konya'da Spor Selçuklu'nun gurur gecesi! Şampiyonlar törenle ödüllendirildi

Selçuklu'nun gurur gecesi! Şampiyonlar törenle ödüllendirildi

Selçuklu Belediyesi, 2024 yılında düzenlenen Ulusal ve uluslararası şampiyonalarda Konya'yı ve Türkiye'yi gururla temsil eden Selçuklu Belediyespor Kulübü sporcularını ödüllendirdi

KAYNAK: AB Spor
Okunma Süresi: 2 dk

Türkiye’nin en büyük amatör spor kulüplerinin başında gelen Selçuklu Belediyespor’da 2024 yılında derece elde eden sporcular ve antrenörler düzenlenen törenle ödüllendirildi. ‘Selçuklu'nun Yıldızları Ödül Töreni, geniş bir katılımla Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Salon tamamen dolarken, bazı aileler töreni ayakta izledi.

Törene ev sahibi olarak Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı'nın yanı sıra Konya Milletvekili Latif Selvi, Konya Vali Yardımcısı Aydın Erdoğan, Konya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Uzbaş, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Konya ASKF Başkanı Remzi Ay ve Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz ile spor ve siyaset dünyasından çok sayıda tanınmış sima katıldı.

Mavi-beyazlı kulüp, farklı branşlarda geçen yılı 173 madalya ile tamamladı. Ödül alanlar protokol tarafından ödüllendirildi.

Ödül törenine katılan Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, spora ve sporcuya verdikleri önemi anlatarak, "Türkiye'nin en büyük amatör spor kulübüyüz. Spora büyük yatırımlar yapıyoruz. Spor okullarında yetişen sporcularımız kulübümüzde lisanslı sporcu olarak büyük başarılara imza atıyorlar. Selçuklumuzu sporun merkezi haline getirdik. Selçuklumuzu ve ülkemizi başarıyla gururlandıran sporcularımızı ve antrenörlerimizi tekrar tebrik ediyor, kendilerine bundan sonra da üstün başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Pekyatırmacı, Türkiye'nin en kapsamlı Sporcu seçme ve yerleştirme Merkezinin yapımının bu yıl tamamlanarak hizmete gireceğini söyledi. Pekyatırmacı, yetenekli sporcuların keşfedilecek uygun branşlara yönlendirileceğini, bu noktada üniversiteler ile akademik iş birliği yapacaklarını ifade etti.

img-20250407-213908.jpg

img-20250407-213311.jpg

img-20250407-212130.jpg

img-20250407-203132.jpg

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *