Seydişehir’de sömestr festivaline çocuklar için unutulmaz davet

Seydişehir’de 6. Geleneksel Sömestr Çocuk Festivali başladı

Seydişehir’de sömestr festivaline çocuklar için unutulmaz davet
Yayınlanma:

Seydişehir Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Geleneksel Sömestr Çocuk Festivali, Seydişehir Millet Bahçesi Çok Amaçlı Salonu'nda başladı. 30 Ocak-2 Şubat tarihleri arasında devam edecek festivalin açılışı, Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu ve protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşti.

1-10-1.jpg

Festivalin açılışına Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu’nun yanı sıra CHP İlçe Başkanı Orhan Özel, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Arın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Doğan, İlçe Müftüsü Adem Bebek, STK başkanları, mahalle muhtarları, çocuklar ve aileleri katıldı.

1-17-1.jpg

İlk ve ortaokul çağındaki çocuklar için düzenlenen festivalde, eğlenceli oyunlar, öğretici atölyeler, kukla gösterileri ve sahne etkinlikleri yer alıyor. Çocuklar, yaprak baskısı, taş boyama, ip baskısı, kozalak boyama, saksı boyama, tohum ekimi ve arkeoloji atölyesi gibi etkinliklerde hem eğlenip hem de bilgi edindiler.

1-9-1.jpg

Festivalde ayrıca dev jenga, balık tutma, top taşıma, yüzükle koordinasyon, zirveye top taşıma, ağırlıklı denge, langırt gibi yarışmalarla çocuklar doyasıya eğlendi.

1-14-1.jpg

Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, “Bu yıl 6. kez düzenlediğimiz Geleneksel Sömestr Çocuk Festivali, dolu dolu etkinliklerle geçiyor. Çocuklarımız, Barış Manço’nun 7’den 77’ye konseptiyle nostalji yaşarken, aynı zamanda çeşitli atölye, oyun ve sahne etkinlikleriyle hem öğreniyorlar hem de eğleniyorlar. 2 Şubat’a kadar devam edecek etkinliklerimize tüm çocuklarımızı bekliyoruz” dedi.

1-16-1.jpg

Festival, 2 Şubat Pazar günü sona erecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.