Saadet Partisi tarafından düzenlenen “Prof. Dr. Necmettin Erbakan Gençlik ve Heyecanı” temalı basın buluşması gerçekleşti. Programa, Saadet Partisi Konya İl Başkanı Mehmet Demirel, Karatay İlçe Başkanı Fatih Karaman, Meram İlçe Başkanı Mesut Solak, Selçuklu İlçe Başkanı Lütfi Çelik ve Tanıtma Başkanı Ahmet Akan katıldı.
Basının toplumun doğru haber alması konusundaki önemine vurgu yapılan toplantıda, Erbakan Haftası çerçevesinde düzenlenecek etkinlikler hakkında bilgilendirme yapıldı. Saadet Partisi yetkilileri, merhum liderleri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı anmak için Konya’nın 31 ilçesinde çeşitli programlar düzenleyeceklerini belirtti.
ERBAKAN HAFTASI ETKİNLİKLERİ
Erbakan Haftası kapsamında Çarşamba günü dua programı icra edilecek, Perşembe akşamı ise saat 20.00’de Bera Otelin konferans salonunda geniş katılımlı bir panel düzenlenecek. Programda üç panelist ve bir tercüman yer alacak. Ayrıca Konya’nın birçok noktasında Erbakan’ın sözlerinin yer aldığı billboardlar ve ışıklı tabelalar kullanılacak.
Saadet Partisi yetkilileri, tüm Konyalıları ve basın mensuplarını bu etkinliklere davet ederek, merhum Erbakan’ın fikirlerini öğrenmek ve anlamak isteyen herkesi programa katılmaya çağırdı.
Konuşmaların sonunda, programa katılan basın mensuplarına teşekkür edilerek, basının kıymetli bir görev üstlendiği vurgulandı.