Meram Belediyesi, geleceğin kamu yöneticilerini ağırladı

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Meclisi, 2024 yılı Ocak ayı toplantısında Necmettin Erbakan Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencilerini ağırladı.

Meram Belediyesi, geleceğin kamu yöneticilerini ağırladı
Yayınlanma:

İHA'da yer alan habere göre; Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş başkanlığındaki toplantıya, Necmettin Erbakan Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencileri, hocaları Doç. Dr. Erdal Bayrakçı eşliğinde katıldı.

Başkan Kavuş, toplantı öncesinde öğrencilere belediye çalışmaları ve meclisin işleyiş biçimi hakkında bilgi verdi. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Başkan Kavuş, “Sizler geleceğin kamu yöneticilerisiniz. Yarın bu sıralarda sizler oturacak, meclisin üyeleri başkanları sizler olacak, ülkeyi ve şehri sizler yöneteceksiniz. Bu nedenle en güzel şekilde yetişmeniz, en iyi eğitimleri almanız bizim için çok değerli. Eğitim serüveninize katkı sunmak gerek şahsımın gerek kurumumun en önemli vazifelerinden biri olduğu inançla her zaman yanınızdayım” dedi.

aw111806-02.jpg

Öğrenciler, meclis toplantısında karar alma sürecini gözlemleme fırsatı buldu. Belediye hizmetlerinin nasıl planlandığına ve uygulandığına da şahit olan öğrenciler, bu buluşmadan oldukça memnun kaldı. Meram Belediyesi 2024 yılı Ocak ayı toplantısı, öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.