Lezzetin Rotası: Seçkin Etliekmek
22 yıldır gıda sektöründe ustalığı ile etliekmeğe lezzet katan Seçkin Etliekmek kurucusu Adem Çınaklı’dan geçtiğimiz sene mekanı devralan Samet Çınaklı, babasından devraldığı bayrağı taçlandırdı ve Seçkin Etliekmek’in ikinci şubesini de hizmete açtı.
Konya Haber: 22 yıldır gıda sektöründe ustalığı ile etliekmeğe lezzet katan Seçkin Etliekmek kurucusu Adem Çınaklı’dan geçtiğimiz sene mekanı devralan Samet Çınaklı, babasından devraldığı bayrağı taçlandırdı ve Seçkin Etliekmek’in ikinci şubesini de hizmete açtı.
Izgara grubu yemek çeşitlerinden, etliekmek ve çorbaya kadar geniş menüye sahip olan ve Karaman Caddesi’nde hizmet veren Seçkin Etliekmek Sahibi Samet Çınaklı, oluşturduğu nezih mekanı ve damaklarda unutulmayacak bir lezzet bırakan ürünleriyle misafirlerini ağırlıyor.
2001 yılında Karaman Caddesi’nde hizmete başlayan Seçkin Etliekmek, bu yıl ikinci şubesini de aynı cadde üzerinde açarak artan talebe karşılık veriyor. Geçen sene babası Adem Çınaklı’dan bayrağı devralan Samet Çınaklı, ikinci kuşak temsilcisi olarak hizmet vermeye devam ediyor. Babasının yanında mesleği öğrendiğini aktaran Seçkin Etliekmek Firma Sahibi Samet Çınaklı, “Küçüklüğümden beri babamın yanına yardım etmek ve mesleği öğrenmek için sürekli gidip geliyordum. Yavaş yavaş işi ve sektörü öğrendim. Geçtiğimiz sene de babamdan bayrağı devraldım. İş potansiyelimizin yüksek olması, ürünlerimizin kalitesi ve lezzetinden dolayı aynı cadde üzerinde geçtiğimiz günlerde ikinci şubemizin de açılışını gerçekleştirdik. Çorbamız günün her saati iki çeşit olarak bulunuyor. Izgara grubu ise; kuzu şiş, kuzu ciğer, adana, köfte ve kanat olarak 5 çeşittir. İlerleyen süreçte de sulu yemek çıkarmaya başlayacağız. Biraz daha ürün yelpazemizi genişleteceğiz” diye konuştu.
‘MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ODAKLI İLERLİYORUZ’
Haftanın her günü açık olduklarını söyleyen Çınaklı, “İşletmemiz haftanın her günü sabah 09:00 ile akşam 22:00 saatleri arasında açıktır. Günün her saatinde her ürünümüzü bulabilirsiniz. 2. Şubemizin düzenini de oturttuktan sonra bölge değişikliği yaparak yeni şubeler açmayı hedefliyorum. Müşteri memnuniyeti odaklı ilerlemeye gayret gösteriyoruz” şeklinde konuştu.
‘NEZİH BİR MEKÂN OLUŞTURDUK’
Dana kaburga kısmını kullanarak etliekmek yaptıklarını ifade eden Çınaklı, “Etliekmekte olması gereken yüzde 40 oranında yağdır. Dananın kaburga etine yüzde 40 yağ girerek etliekmek harcımızı yapıyoruz. Sebze oranı ise 1 kilogram ete, 1 kilogram sebzedir. Burada dikkat etmemiz gereken nokta sebzelerimiz hiçbir makineye girmeden tamamen ustalarımızın zırh ile yapması sonucu çıkıyor. Ustalarımız sabahtan hazırlığını yaparak gün boyunca lezzetli ürünlerini çıkarıyor. Misafirlerimizin cadde üzerinde hem fiyat olarak hem de lezzet olarak karşılığını alabilecekleri nezih bir mekânımız var” diyerek sözlerine son verdi.
Haber: Türkan Taşcı
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.