Seydişehir Belediye Başkanı Hasan Ustaoğlu, Antalya’da bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Uluslararası Yörük Türkmen Festivali’ne katıldı. Türkiye’nin dört bir yanından yoğun katılımın olduğu etkinlikte geleneksel Yörük kültürü renkli görüntülere sahne oldu.
Festival kapsamında Çumra Belediye Başkanı Mehmet Aydın ve Akseki Belediye Başkanı İlkay Akça’nın kurduğu çadırları ziyaret eden Başkan Ustaoğlu, belediye başkanlarıyla sohbet ederek kültürel dayanışma mesajı verdi. Ustaoğlu, bu tür etkinliklerin hem geleneksel değerleri yaşatmak hem de şehirler arası gönül bağlarını güçlendirmek açısından önemli olduğunu vurguladı.

Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür eden Ustaoğlu, özellikle ev sahibi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e misafirperverliği için teşekkürlerini iletti.
Başkan Ustaoğlu, “Yörük kültürü Anadolu’nun köküdür. Bu mirası yaşatmak hepimizin ortak sorumluluğu. Böyle anlamlı bir etkinlikte Seydişehir’i temsil etmekten büyük onur duydum” dedi.