Konya’da yeni toplu konut hamlesi! Başvurular yarın başlıyor
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, yeni toplu konut hamlesinin müjdesinin verdi. Başvurlar yarın başlıyor.
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, yeni toplu konut hamlesinin müjdesinin verdi. Başvurlar yarın başlıyor.
Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Başkan Kılca, “Kentsel dönüşüm çalışmalarımızın en önemli ayaklarından biri olan toplu konut hamlelerimize bir yenisini daha ekliyoruz.
Kurulumuna öncülük ettiğimiz 44. toplu konut projemiz olan 600 dairelik KARATAY SEDİR PARK KONUT YAPI KOOPERATİFİ bölgedeki arsa sahiplerimize ve üyelik hakkı kazanacak herkese hayırlı olsun.
Yarından itibaren ön başvuruların alınacağı projemizin konumu, ödeme bilgileri, planı, projesi, ödemelerin hangi koşullara göre belirlendiği gibi tüm detaylar karataysedirpark.com’da.”
KARATAY’DA GÖZDE BİR MERKEZ DOĞUYOR
Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi 3 ayrı ada üzerinde projelendirilmiş olup toplamda 600 daireden oluşuyor. Arsa sahiplerinin hakları belirlenmiş olup konut projesine 392 yeni üye alımı yapılacak.
Karatay Belediyesi öncülüğünde kurulan 44. toplu konut projesi olan Karatay Sedir Park Konut Yapı Kooperatifi toplamda 40.959,26 m2’lik alanıyla bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kazandıran önemli konut hamlelerinden birini oluşturuyor.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.