Konya
Açık
1°
Aksaray
Az bulutlu
0°
Karaman
Parçalı az bulutlu
1°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya’da tramvay güzergahında değişiklik! O istasyon kapatıldı

Konya’da tramvay güzergahında değişiklik! O istasyon kapatıldı

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, Kültürpark Tramvay İstasyonu'nun bugünden itibaren her iki yönde kalıcı olarak yolcu kullanımına kapatıldığını duyurdu. Bisiklet kullanıcıları ise Belediye İstasyonu’nu kullanmaya devam edecek.

KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi, şehir içi ulaşımda yapılan yeni bir düzenlemeyle ilgili açıklamada bulundu. Yapılan bilgilendirmeye göre, Selçuk Üniversitesi – Kampüs – Alaaddin güzergâhında bulunan Kültürpark Tramvay İstasyonu, bugün itibariyle her iki yönde kalıcı olarak yolcu kullanımına kapatıldı.

Açıklamada, şu ifadeler kullanıldı:

"Selçuk Üniversitesi – Kampüs – Alaaddin güzergâhında bulunan Kültürpark Tramvay İstasyonu, yolcularımızın seyahat sürelerini kısaltmak ve ulaşım konforunu artırmak amacıyla bugün itibariyle her iki yönde kalıcı olarak yolcu kullanımına kapatılmıştır.

Bisiklet Tramvayı kullanıcıları için ise, Kültürpark İstasyonu yerine Belediye İstasyonu hizmet vermeye devam edecektir."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *