Konya
Açık
1°
Aksaray
Açık
0°
Karaman
Açık
4°
Ara
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya’da Motosiklet Denetimlerinde 29 Milyon TL Ceza! Binlerce Araç Trafikten Men Edildi

Konya’da Motosiklet Denetimlerinde 29 Milyon TL Ceza! Binlerce Araç Trafikten Men Edildi

Konya’da son bir ayda yapılan motosiklet denetimleri kapsamında on binlerce sürücü kontrol edildi. Kural ihlali yapanlara toplamda 29 milyon lirayı aşan para cezası kesildi.

KAYNAK: İHA
Okunma Süresi: 1 dk

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, 13 Nisan ile 13 Mayıs tarihleri arasında şehir genelinde yoğun motosiklet denetimleri gerçekleştirdi. Elde edilen verilere göre, toplam 26 bin 907 motosiklet ve motorlu bisiklet ile bu araçların sürücüleri detaylı bir şekilde kontrol edildi.

5 BİNDEN FAZLA SÜRÜCÜYE CEZA, 470 MOTOSİKLET TRAFİKTEN MEN

Yapılan denetimlerde, trafik kurallarını ihlal eden 5 bin 431 sürücüye ve araca toplam 29 milyon 42 bin 847 TL tutarında idari para cezası uygulandı. Ayrıca trafik güvenliğini tehlikeye atan 470 motosiklet, trafikten men edilerek otoparka çekildi.

DENETİMLER ARALIKSIZ SÜRECEK

Emniyet yetkilileri, motosiklet sürücülerine trafik kurallarına uymaları konusunda bir kez daha çağrıda bulundu. Özellikle kask kullanımı, ehliyet kontrolü ve tehlikeli araç kullanımı gibi konuların üzerinde durulacağı belirtildi. Denetimlerin şehir genelinde kesintisiz olarak devam edeceği vurgulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *