Konya
Parçalı az bulutlu
3°
Aksaray
Açık
6°
Karaman
Açık
4°
Ara
reklam
Anadolu'da Bugün Konya Haberleri Konya’da Kur’an kursları doldu taştı

Konya’da Kur’an kursları doldu taştı

Konya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Yazımda Kardeşlik Var” Kampı, Seyrantepe Kur'an Kursu’nda üç gün boyunca dolu dolu geçti.

KAYNAK: Haber Merkezi
Okunma Süresi: 1 dk

Konya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Yazımda Kardeşlik Var” Kampı, Seyrantepe Kur'an Kursu’nda üç gün boyunca dolu dolu geçti.

Görevli hocaların rehberliğinde gerçekleştirilen kampta; eğitim seminerleri, hasbihal programları, izcilik oyunları, uçurtma uçurma, futbol turnuvası ve kitap okuma etkinlikleri gibi birçok faaliyet yer aldı.

Kapanış programına katılan İl Müftü Yardımcısı Mustafa Şimşek, kamp süresince dereceye giren öğrencilere çeşitli ödüller, tüm katılımcılara ise hediyeler takdim etti.

Kamptan memnuniyetlerini dile getiren öğrenciler, bu imkânı sağlayan İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge’ye, Konya İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğüne ve emeği geçen tüm görevlilere teşekkür etti.

Yorumlar
T
Talip Filiz 4 ay önce
karının ünlü oyuncularinin adları pek uyuşmuyor.Alt tarafı futbol bu yaşta cocuklarin özentisi hiç hoş değil.bizim ünlülerimiz yokmu Dünya çapında doktor larimiz dağlarda şehit komandolarimiz Recep Yazıcıoğlu Gaffar Okkan daha sayamayacagim bir sürü değerli insanlarımız varken Ellere olan ozentileri KİNİYORUUUUM
BEĞENME
0
CEVAPLA